Veilig en vlot op weg naar je rijbewijs

Autorijschool Vrancken is al meer dan tien jaar een begrip als rijschool in Eindhoven. Je kunt er terecht voor het behalen van je rijbewijs in een gemoedelijke, ontspannen sfeer.
Maak kennis via een proefles

Om te onderzoeken of Autorijschool Vrancken ook iets voor jou is, kun je het beste een proefles nemen. Tijdens die les in een van onze comfortabele lesauto’s wordt je alles duidelijk over de aanpak van de rijlessen en wordt tegelijkertijd je basisniveau vastgesteld. Zo kan de juiste cursus op maat gemaakt worden voor jou. Maak een afspraak voor een proefles via de website autorijschool-vrancken.nl.
Stap voor stap richting rijbewijs

Bij Autorijschool Vrancken word je voorbereid op het examen volgens de opleidingsmethode Rijopleiding In Stappen (RIS). Deze bestaat uit vier modules:

1. Voertuigbediening en voertuigbeheersing.
2. Beheersing van de bijzondere verrichtingen en eenvoudige verkeerssituaties.
3. Complexe voertuigbediening en beheersing van complexe verkeerssituaties.
4. Veilige en verantwoorde verkeersdeelname, verkeersinzicht en mentaliteit.
Zo leer je stap voor stap, in het tempo dat voor jou het beste is, de vaardigheden die nodig zijn voor het behalen van het examen. De instructeurs van Autorijschool Vrancken zorgen daarbij voor een veilige en ontspannen sfeer in de lesauto. Alle informatie over de rijlessen, inclusief de tarieven, vind je op de website autorijschool-vrancken.nl.

Zoek je dus een deskundige rijschool in Eindhoven, met comfortabele lesauto’s en een gemoedelijke sfeer? Denk dan eens aan Autorijschool Vranken.