In no time je rijbewijs bij Rijschool Kooiman!

Je kunt natuurlijk je rijbewijs halen door elke week een uurtje rijles te volgen. Op deze manier duurt het al gauw een klein jaar voordat je dat felbegeerde roze pasje in je bezit hebt.

Maar als je niet zo lang kunt wachten omdat je bijvoorbeeld een baan wilt waar je een rijbewijs voor nodig hebt, of gewoon omdat je dolgraag snel wilt kunnen autorijden, dan kunt ook je rijbewijs halen met een spoedcursus, bijvoorbeeld bij Rijschool Kooiman.

Door een spoedcursus te volgen kun je over het algemeen in een paar weken je rijbewijs in de pocket hebben. Wel zul je van te voren je theorie examen gehaald moeten hebben,anders kun je niet deelnemen aan een spoedcursus.

De meest rijscholen adviseren je een afspraak voor een proefles te maken om in te schatten hoeveel lessen je exact nodig hebt om te kunnen beoordelen of jij wel geschikt bent voor een spoedcursus.
Afhankelijk van hoeveel rijervaring en de feeling die je voor het autorijden hebt, kan er dan een planning gemaakt worden.

Bezoek eens de website van rijschoolkooiman.nl voor meer informatie en om je in te schrijven voor de spoedcursus. Succes met lessen!