Aanhanger rijbewijs halen

Rijden met een aanhangwagen of caravan achter de auto is iets wat de meeste mensen niet even zomaar doen. Het is niet voor niets dat in de meeste gevallen een speciaal rijbewijs nodig is om met een dergelijke combinatie de weg op te mogen. Bij rijschool Van den Wildenberg in Eindhoven kun je in korte tijd je aanhanger rijbewijs halen.

Hoeveel lessen heb jij nodig?

Sommige mensen hebben het rijden met een caravan of aanhanger heel snel onder de knie, maar anderen hebben meer moeite met bijvoorbeeld achteruit bochten rijden. Om een goede inschatting te maken van hoeveel lessen jij nodig hebt, krijg je bij rijschool Van den Wildenberg altijd eerst een intake. Aan de hand daarvan kunnen zij bepalen hoe lang jij nodig zult hebben voordat jij het examen voor je aanhanger rijbewijs af kunt leggen.

Verschillende pakketten

Aan de hand van de intake kan jouw instructeur bepalen welk lespakket voor het aanhanger rijbewijs voor jou het meest geschikt is. Heb jij meer lessen nodig of kun jij volstaan met een minimaal aantal lessen? Ook kan er dan meteen een examendatum gereserveerd worden, zodat de lessen daar op afgestemd kunnen worden. Het slagingspercentage voor het aanhanger rijbewijs ligt bij deze rijschool erg hoog. Mocht jij toch niet in één keer slagen, dan bieden ze jou een gratis herexamen aan. Als jij met aanhanger of caravan wilt gaan rijden en je moet daarvoor je aanhanger rijbewijs halen, dan is rijschool Van den Wildenberg dus een goede keus!